نمایش 1–16 از 9223372036854775807 نتیجه

نمایش 9 24 36

پاوربانک؛ شارژر همراه همه‌کاره

پاوربانک شبیه وقت اضافه‌ای است که به ما داده می‌شود تا بتوانیم مدت بیشتری از موبایل یا دیگر وسایل دیجیتالمان استفاده کنیم. یکی از دغدغه‌های اصلی ما هنگام خرید تلفن همراه یا هندزفری بی‌سیم میزان باتری و زمانی است که می‌توانیم از آن دستگاه استفاده کنیم. با شارژر همراه می‌توانیم تا چند بار بیشتر از ظرفیت یک دستگاه استفاده کنیم. این محصولات هم مانند بقیه لوازم حوزه فناوری با ویژگی‌های رنگارنگی عرضه می‌شوند؛ از امکان شارژ لپ‌تاپ تا شارژ بی‌سیم و خورشیدی گرفته تا پاوربانک ضدعفونی‌کننده تلفن همراه.

انواع پاوربانک‌ها (شارژرهای همراه)

پاوربانک‌ها در عرف بازار، با چند ویژگی دسته‌بندی می‌شوند؛ ظرفیت باتری، امکان شارژ سریع، امکان شارژ وایرلس و چندکاره بودن پاوربانک. تقریباً همه برندهای لوازم جانبی به تولید این محصولات با ویژگی‌های ذکر شده مشغول‌اند و مدل‌هایی با این امکانات دارند. در این میان فناوری‌هایی مثل پاوربانک خورشیدی هم هستند که برندهای کمتری به تولید آنها می‌پردازند.

در این بازار برندهای مهمی مثل شیائومی، بیسوس، انرجایزر، انکر، تسکو و بسیاری دیگر وجود دارند که به تولید پاوربانک برای گوشی‌های جدید و قدیمی بازار و بسته به نیاز کاربر محصولاتی متنوع عرضه کرده‌اند.

چه ظرفیتی برای پاوربانک مناسب است؟

بسته به نوع نیاز و دستگاه مورد شارژ این خصوصیت قابل‌بررسی است. اگر می‌خواهید گوشی خود را در طول روز بین یک تا دو بار شارژ کنید پاوربانک 10000 میلی‌آمپری می‌تواند گزینه مناسبی باشد. این ظرفیت برای شارژ همه گجت‌های دیگر هم مناسب است. تنها لپ‌تاپ است که ظرفیت بیشتری را طلب می‌کند. یک نکته کوچک؛ ظرفیت واقعی پاوربانک‌ها تقریباً 75 درصد ظرفیت اسمی آنهاست. یعنی یک پاوربانک 10 هزار تنها 3 بار می‌تواند یک باتری 2500 میلی‌آمپری را شارژ کامل کند.

با این توضیحات بسته به استفاده شما و میزان شارژ موردنیازتان می‌توانید از میان ظرفیت‌های مختلف بازار یکی را انتخاب کنید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که وزن پاوربانک با ظرفیت آن رابطه مستقیمی دارد. همین‌طور اندازه و ابعاد پاوربانک نیز بزرگ‌تر می‌شود. پس انتخاب ظرفیت مناسب ممکن است با وزن و اندازه قابل‌تحمل، ترکیب شوند تا به انتخاب مطلوب برسیم.

ظرفیت پاور بانک چه تاثیری در قیمت آن دارد؟

طبیعی است که هر چه ظرفیت بالاتر باشد، قیمت پاور بانک نیز بیشتر می شود. برای مثال قیمت پاور بانک 20000 میلی‌آمپر ساعت در یک مدل مشابه گران تر از قیمت پاور بانک 10000 است.

پاوربانک فست شارژ یا معمولی؟

اکثر پاوربانک‌های بازار از فناوری شارژ سریع آداپتیو بهره‌مند هستند. این فناوری به‌خاطر انطباق با دستگاه مورد شارژ کمترین صدمه را به دستگاه می‌زند ولی در میان سریع‌ترین شارژرهای بازار نیست. توان خروجی این پاوربانک‌ها به طور متوسط 12 وات است؛ اینها هم شارژ نسبتاً سریعی به شما می‌دهد و هم با انواع گوشی موبایل سازگار است.

اگر از گوشی‌های پیشرفته‌تر یا آیفون‌ها استفاده می‌کنید فناوری‌های QC و PD می‌تواند شارژ بسیار سریع‌تر و قدرتمندتری به شما بدهد. توان خروجی این پاوربانک‌ها ممکن است تا 40 وات و حتی بیشتر هم بالا بروند که می‌توانند جدیدترین گوشی‌های موبایل را در کمتر از نیم ساعت تا 80 درصد شارژ کنند. البته اکثر پاوربانک‌هایی که چنین فناوری‌هایی را پشتیبانی می‌کنند یک پورت خروجی شارژ معمولی هم دارند که باتری موبایل‌ها قدیمی‌تر را با نوازش بیشتری شارژ کنند.

کدام پاور بانک از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند؟

پاوربانک هایی با پشتیبانی از استاندارد‌های Quick Charge و Power Delivery حتما از شارژ سریع بهره می‌برند. البته گاهی ممکن است این استانداردها روی جعبه پاوربانک‌ها نیامده باشد و صرفا به فست شارژ قناعت کرده باشند. توان درگاه خروجی این شارژرها عموما بالای ۱2 وات در دسته شارژ سریع قرار می‌گیرند.

چه وسایلی را می توان با پاوربانک وایرلس شارژ کرد؟

پاوربانک وایرلس (بیسیم) فقط برای شارژ تلفن همراه نیست. با شارژر همراه وایرلس خود علاوه بر موبایل می‌توانید، ساعت‌های هوشمند، ایربادها (ایرپادها) و دیگر لوازم جانبی دیجیتالی که از فناوری شارژ بی سیم پشتیبانی می‌کنند، شارژ کنید.

برندهای معروف پاور بانک

  • پاوربانک سامسونگ
  • پاوربانک شیائومی
  • پاوربانک بیسوس
  • پاوربانک اوی