بهترین برند هندزفری (معرفی 12 برند برتر)
اگر به دنبال یک هندزفری جدید هستید و نمیدانید چه برندی را انتخاب کنید، احتمالاً از خودتان میپرسید بهترین برند هندزفری چیست؟ در این مطلب سپراه به معرفی بهترین برندهای هندزفری در بازار پرداختیم.
پیشنهاد خواندنی؛ بهترین مدلهای هندزفری ورزشی سیمی
12 برند هندزفری برتر که باید بشناسید!


1.بوز
Bose یکی از معروفترین شرکتهایی است که در حوزهی فناوریهای صوتی مانند سیستمهای صوتی خانگی، بلندگوها و هدفونها و هندزفریها تخصص دارد. اگرچه فعالیت آنها با تولید بلندگوها شروع شد، اما بوز با تولید اولین هدست تجاری حذف نویز آکوستیک برای خلبانان، شهرت قابل توجهی به دست آورد. از آن زمان، Bose سیستمهای حذف نویز فعال (ANC) خود را بهروزرسانی و اصلاح کرده است و هدفونهایی را ارائه میکند که میتوانند به طور قابل توجهی از صدای بم موتور اتوبوس و هواپیما جلوگیری کنند.

2.سونی
سونی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی در جهان است که محصولات مختلفی از دوربین گرفته تا تلویزیون تولید میکند. خط هندزفریهای Sony گسترده و متنوع است، بنابراین چه به دنبال حذف نویز برای کمک به کاهش صدای محیط در حین رفتوآمد باشید، چه هدفونهای ورزشی با گوشیهایی که حین ورزش از درون گوش نمیافتند، محصولات متنوعی برای رفع نیازهای شما وجود دارد.
پیشنهاد خواندنی؛ 8 روش برای تشخیص هندزفری اصلی اپل
3.سنهایزر

Sennheiser یک برند معتبر در بین علاقهمندان به هدفونها و هندزفریهاست. سنهایزر هم هندزفریهای توگوشی و هم هندزفریهای روگوشی مي سازند اما مدلهای بيسيم زيادي ندارند. همچنین، مانند سونی، از آنجایی که آنها انواع مختلفی از هدفونها را دارند، نمیتوان فهمید که کدام یک از مدلهای آن بهترین است؛ زیرا ویژگیهای مدلهای زیادی از این برند با هم همپوشانی دارند و تنها تفاوتهای جزئی دارند. با این حال، آنها یک برند قابل اعتماد با شهرت مناسبی هستند که باعث میشود بسیاری از محصولات مختلفشان ارزش توصیهکردنشان را داشته باشند.
4.اُدیو-تکنیکا (Audio-Technica)

Audio-Technica یک برند هندفری و هدفون ژاپنی است که طیف وسیعی از هدفونها و هندزفریها را تولید میکند. آنها ممکن است بیشتر به خاطر هدفون های سری M خود شناخته شوند؛ مجموعهای از هدفونهای استودیویی که برای استفادههای حرفهای در نظر گرفته شدهاند. این برند شامل گزینههای زیادی است و همیشه مشخص نیست که کدام مدلش بیشترین ارزش را نسبت به قیمت ارائه میدهد. با این حال، بهترین محصولات آنها به دلیل ساخت و کیفیت صدا متمایز است و برای علاقهمندان به صدا و حرفهایهای حوزهی صدا و صوت است. آنها همچنین هدفونهایی با مدلهای حذف نویز فعال و بلوتوث برای زمانی که در محیط بیرون هستید تولید میکنند.
5.بیرداینامیک

Beyerdynamic یکی از قدیمیترین تولید کنندگان هدفون و مخترع اولین هدفون مبدل دینامیک است. آنها عمدتا بر روی هدفون های-فای با مشخصات صدای خنثی و کیفیت ساخت بالا تمرکز میکنند. هدفونهای پشت باز روگوشی آنها نیز نسبت به بسیاری از هدفونهای پشت باز دیگری که آزمایش کردهایم، پاسخ باس گستردهتری دارند. با این حال، برخی از کاربران ممکن است متوجه شوند که صدای آنها کاملاً روشن است و صداهایی مانند سنج می توانند آزاردهنده به نظر برسند. اگرچه این مورد ممکن است در بین افراد مختلف متفاوت باشد.
پیشنهاد خواندنی؛ بهترین هندزفری های بیسیم ارزان چینی
6.شور

Shure که در سال 1925 تأسیس شد، به یک نام آشنا در تولید لوازم الکترونیکی صوتی تبدیل شده است. اگرچه شاید به خاطر طیف وسیعی از میکروفونهایش (به ویژه مدلهای پویا با سیمپیچ متحرک) شناخته شده باشد، اما Shure همچنین سیستمهای صوتی بیسیم، میکسرها، پردازندههای سیگنال دیجیتال، سیستمهای مانیتورینگ و البته هدفون و هندزفریهای رده بالا را تولید میکند. همانطور که گفته شد، Shure در ماه می سال 2009 شروع به تولید هدفون کرد. از آن زمان، هدفونها و هندزفریهای شور برای همه طیفی از شنوندگان ساخته شدهاند.

7.جیبیال
JBL یک تولیدکنندهی هندزفری آمریکایی است که طیف گستردهای از تجهیزات صوتی را ارائه می هد. آنها خط تولید هندزفری بزرگی دارند که یافتن محصولی را که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد را آسان میکند. این برند همچنین یکی از زیرمجموعههای «هارمن» است، بنابراین بسیاری از هندزفریهای آنها نمایه صدای پیش فرض بسیار خنثی و دقیقی دارند که باید اکثر کاربران را خوشحال کند.
8.جبرا

مدتهاست که جبرا هدفونها و هندزفریهای مراکز تماس و اداری تولید میکند. طی چند سال گذشته، آنها خط تولید خود را برای ارائه هدفونها و هندزفریهای بیسیم و ورزشی متنوعتر کردهاند. با این حال، برای هدفونهای بلوتوث، بسیاری از محصولات آنها عملکرد میکروفون خوبی دارند که اگر در طول روز تماسهای زیادی برقرار کنید، بسیار مناسب است. بسیاری از محصولات آنها همچنین با برنامه Jabra Sound+ سازگار هستند که ویژگیهای سفارشی سازی مانند تنظیمات EQ را ارائه میدهد تا به شما کمک کند آنها را مطابق میل خود تنظیم کنید. با این حال، فناوری حذف نویز Jabra مناسب آن نیست و فناوری ANC تنها یک بهبود نسبی به عایق نویز غیرفعال ارائه دهد.

9.جی برد
Jaybird از سال 2006 وارد بازار شده است و در ساخت هدفونها و هندزفریهای ورزشی تخصص دارد. هندزفریهای آنها استاندارد IP بالایی برای مقاومت در برابر آب، تناسب پایدار و ساختار بادوام و مستحکم دارند. محصولات Jaybird با در نظر گرفتن ورزشکاران طراحی شدهاند و برخی از مدلهای آنها جزو بهترین و مناسبترین هدفونهای موجود در بازار برای دویدن و ورزش هستند.
10.آنکر

Anker یک شرکت چینی است که به خاطر لوازم الکترونیکی مقرون به صرفهاش مانند پاوربانکها و کابلهای شارژ شهرت دارد. این برند همچنین محصولات صوتی مانند اسپیکر و هدفون را با برچسب “Soundcore” تولید میکند و یکی از بهترین برندهای هندزفری است. به طور کلی، هدفون آنها نسبت به قیمتشان عملکرد مناسبی را ارائه میدهند و در سبک های مختلف عرضه میشوند. برخی از هدفون ها همچنین با برنامه Soundcore سازگار هستند، که یک EQ گرافیکی به همراه تنظیمات از پیش تعیین شده برای کمک به شما در شخصی سازی صدای آنها ارائه میدهد. برخی دیگر دارای سیستم حذف نویز فعال هستند که در برخی مواقع تقریباً میتوانند با سایر برندهای بزرگ مانند بوز و سونی رقابت کند.
11.ریزر

Razer یک شرکت گیم محور است که مجموعه وسیعی از تجهیزات مانند لپتاپ، موس، کیبورد و صندلی کامپیوتر را مخصوص گیمرها تولید میکند. بسیاری از هدفونها و هندزفریهای آنها دارای طراحی رنگارنگ یا نورپردازی RGB قابل تنظیم هستند که ظاهر چشمنوازی دارند. بسیاری از هدفونها همچنین با نرم افزار Razer Synapse سازگار هستند که ویژگیهایی مانند EQ گرافیکی، سطح میکروفون و پشتیبانی فراگیر را ارائه میدهد. اگرچه آنها عمدتاً هدفونها و هندزفریهای روگوشی را به فروش میرسانند که با در نظر گرفتن گیمرها طراحی شدهاند، اما چند هدفون توگوشی هم ارائه میدهند. با این حال، آنها به خوبیِ همتایان روگوشی خود عمل نمیکنند و ویژگیهایی مانند حذف نویز فعال آنها در مقایسه با برندهای رقیب ضعیف است.
12.لاجیتک

Logitech ممکن است بیشتر به عنوان سازنده موس و کیبورد کامپیوتر شناخته شود اما آنها همچنین به هندزفریهای بازی نیز اهمیت میدهند. آنها مالک Astro Gaming هستند؛ شرکتی که بر روی هدفونهای بازی کنسول محور تمرکز دارد، در حالی که هدفونهای بازی برند لاجیتک بیشتر برای گیمرهای رایانه شخصی طراحی شدهاند. با این حال، هدستهای بیسیم آنها با PS4 و PS5 نیز سازگار هستند و مدلهای سیمی آنها معمولاً با هر کنسولی که میتوانند به آن متصل شوند، کار میکنند. با این حال، این هندزفریها معمولاً حجیم و سنگین هستند و طراحی گیمر محور آنها برای همه مناسب نیست.
سخن آخر
انتخاب برندی به عنوان برند برتر که همه محصولاتش به بالاترین کیفیت و بهتر از دیگر برندها باشند ممکن نیست؛ ولی طبیعتا میان برندهای متعدد بازار میتوان برای دوام و کیفیت سراغ برندهایی که در اینجا به آنها اشاره کردیم برویم. برای کسانی که میخواهند هزینه بیشتری کنند این برندها مناسب است ولی اگر از آن دسته افرادی هستید که هندزفری را کالایی مصرفی میدانید بهتر است دنبال برندهای ارزان تر چینی بروید.
شما از طریق سایت سپراه با امکان خرید مستقیم کالا از چین و دوبی میتوانید، با توجه به نیاز خود محصولاتی مناسب را با کمترین قیمت بخرید.