نمایش 1–16 از 9223372036854775807 نتیجه

نمایش 9 24 36

خرید عمده هولدر موبایل (پایه نگهدارنده)

ما در هر شرایطی از موبایل و تبلت خود استفاده می‌کنیم و گاهی نگه‌داشتن موبایل در دست، کاری دشوار و شاید خطرناک باشد. استفاده از هولدر در ماشین و موتورسیکلت یا پایه نگهدارنده روی میز کار می‌تواند خیلی از کارها را آسان‌تر و امن‌تر کند. هولدرهای مختلف با توجه به محل قرارگیری و نحوه نگهداری از دستگاه، از امکانات و مواد ساخت مختلفی استفاده می‌کنند. استفاده از مواد سیلیکونی در لبه‌های داخلی می‌تواند جلوی خش افتادن روی گوشی را بگیرد. چسب محکم یا آهنربای قدرتمند می‌تواند ویژگی مهمی در انتخاب هولدر مناسب باشد. بعضی پایه‌های نگهدارنده از فناوری شارژ بی‌سیم هم بهره می‌برند که می‌تواند ویژگی بسیار کاربردی باشد. البته این مدل‌ها قیمت بیشتری دارند.

انواع هولدر

هولدرهایی که در خودرو استفاده می‌شوند پرمصرف‌ترین نوع پایه‌های نگهدارنده هستند. این هولدرها بسته به نوع اتصالشان روی بدنه دسته‌بندی می‌شوند. بعضی‌ها روی داشبورد چسبیده می‌شوند. بعضی با گیره‌های چند پره به دریچه کولر متصل می‌شوند و برخی هم با اتصال وکیوم به شیشه می‌چسبند. هولدر‌های دریچه کولر و هولدر‌های روی داشبورد به‌خاطر نوع اتصالاتشان معمولاً ارزان‌تر از هولدر‌های روی شیشه‌ای هستند.

بعضی هولدرها هم بازوهای تلسکوپی تنظیم شونده دارند که می‌توانند محل قرارگیری گوشی را تغییر دهند. در دو مدل اتصال به شیشه و اتصال روی داشبورد شاهد این نوع بازوهای تلسکوپی هستیم ولی در مدل‌های دریچه کولری کمتر از بازوی تنظیم شونده استفاده می‌شود.

چفت‌های اتوماتیک

به جز هولدرهای آهنربایی بقیه هولدرها عموماً با گیره‌های سه طرفه یا دوطرفه گوشی را محکم روی جای خود نگه می‌دارند. در میان اینها برخی پایه‌های نگهدارنده به صورت دستی، بسته می‌شوند و برخی دیگر به‌صورت اتوماتیک. یعنی وقتی گوشی موبایل را روی هولدر قرار می‌دهید، گیره‌ها به‌صورت خودکار، گوشی را چفت می‌کنند. از این نوع دو مدل الکتریکی و مکانیکی وجود دارد. مدل‌های مکانیکی با استفاده از وزن گوشی و جاذبه گوشی را نگه می‌دارند درحالی‌که مدل‌های الکتریکی با یک موتور داخلی برقی به محکم‌ترین شکل موبایل را چفت و بست می‌کنند.

لازم است اشاره کنیم که مدل‌های برقی نیاز به یک کابل شارژ دارند و معمولاً با یک شارژر فندکی و کابل شارژ ارائه می‌شوند.